top
Isegran Eiendom

Vårt styre

Vi er veldig stolte over å kunne presentere et meget kompetent styre i Isegran Eiendom AS. Styremedlemmene ble rekruttert av vår eier Fredrikstad Kommune ifbm. etableringen av selskapet.  Alle har mye erfaring fra styrearbeid og samlet sett har de en unik erfaring og kunnskapsbase som selskapet nyter godt av. Ingen av dem er fra Fredrikstad, men alle er genuint opptatt av eiendomsutvikling og har solid erfaring med det vi skal jobbe med i Fredrikstad i årene som kommer.

Eva Hagen
Styreleder

Eva er advokat og partner i Advokatfirmaet Ræder AS i Oslo. Med over 20 års erfaring fra eiendomsbransjen og ikke minst med offentlig eide selskaper, har hun en bred og meget relevant erfaring ifht. styreledervervet hun har i Isegran Eiendom AS. Hun har vært eiendomssjef i Oslo Havn KF, og i perioden 2007-2016 var hun adm. direktør i HAV Eiendom AS som eies av Oslo Havn KF. Hun har derfor vært meget sentral i utviklingen av havneområdene i Bjørvika.

Thor Olaf Askjer
Styremedlem

Thor Olaf er utdannet bygningsingeniør og har vært innom flere bransjer, men har de siste 20 årene jobbet med eiendom. I perioden 2003-2009 var han adm. direktør i JM Byggholt AS, som er en betydelig eiendomsutvikler. Siden 2009 har han vært adm. direktør i Norsk Eiendom, som er bransjeforeningen for private eiendomsaktører i Norge.

Bernt Nordby Skøien
Styremedlem

Bernt er daglig leder i Clemens Eiendom, som er et heleid datterselskap av Opplysningsvesenets Fond. Han har lang fartstid fra HAV Eiendom, der han var sentral i utviklingen og realisasjonen av fjordbyen i Oslo. Han har utdannelse fra BI, en Executive MBA i økonomi og ledelse fra NHH og har gjennomført Solstrandprogrammet for yngre ledere.

Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.