top

Randi Wiik-Nilsen (39) er vår nye økonomisjef

Det er med glede vi kan presentere Randi Wiik-Nilsen (39) som vår nye økonomisjef. Hun tiltrådte denne viktige stillingen 1. mai.

Rekrutteringsprosessen startet Q4-2019, og i januar fikk vi på plass en avtale med Randi. Stillingen tiltrakk seg veldig mange og meget kompetente søkere. De fleste kom fra Fredrikstad og byene rundt oss, men det var faktisk også søkere fra Oslo-området. Dette tolker vi dithen at Isegran Eiendom er en attraktiv aktør i arbeidsmarkedet. Vi opplever fra tid til annen at bransjefolk tar kontakt med oss, for å undersøke mulighetene for å jobbe hos oss.

Randi er opprinnelig fra Råde, men er nå bosatt med sin familie i Sarpsborg. Hun er statsautorisert revisor og har lang og relevant erfaring i dette faget. I all hovedsak har hun jobbet med revisjon, og har bla. i tiden hun var ansatt i PwC vært sentral ifbm. revisjon av store eiendomsselskaper. Siden 2017 har hun vært ansatt som business analyst hos Visma og har jobbet med utvikling av årsoppgjørsprogrammer.

Vi ser veldig fram til å få innarbeidet denne rollen i Isegran Eiendom, og vi har stor tro på at Randi vil være med å bidra positivt til utviklingen av selskapet med sin personlighet, kunnskap og erfaring.

Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.