top

Ny daglig leder i Isegran Eiendom

Isegran Eiendom har ansatt Steinar Frølandshagen som ny daglig leder.

Etter en grundig rekrutteringsprosess har Isegran Eiendom AS ansatt Steinar Frølandshagen som ny daglig leder. Frølandshagen er bosatt på Kråkerøy i Fredrikstad, og kommer fra stillingen som regionsdirektør i OBOS. Han har jobbet i Fredrikstad de siste 15 årene og har svært god kjennskap både til byen og til eiendomsmarkedet i regionen.

Steinar Frølandshagen er utdannet innen bygg og konstruksjon fra Høyskolen i Østfold, og har også studert forretningsjus og økonomistyring ved BI.

«Isegran Eiendom har en betydelig eiendomsportefølje som det blir spennende å jobbe videre med. Det kommunale eierskapet – med alt hva det innebærer – blir ganske sikkert krevende. Samtidig har byens politikere ved opprettelsen av selskapet sett hvilke muligheter dette gir. Som leder av Isegran Eiendom blir det min oppgave å jobbe for å realisere disse mulighetene.», sier Frølandshagen om ansettelsen.

Styreleder i Isegran Eiendom AS, Eva Hagen, er godt fornøyd med både ansettelsesprosess og den valgte kandidaten.

«Vi hadde flere svært kvalifiserte søkere og i ansettelsen har vi vært spesielt opptatte av kompetanse på byutvikling og vi ønsket en daglig leder som hadde god lokalkunnskap og som forstår både de mulighetene og utfordringene vi som selskap står overfor fremover», sier Hagen.

Noe av det Steinar vil arbeide med er utviklingen på Trosvikstranda, Stjernehagen og Brønnerødtoppen. Det er store byutviklingsprosjekter der han får brukt bredden i sin kompetanse og erfaring.

«Isegran Eiendoms visjon om bærekraftig by- og samfunnsutvikling samsvarer meget godt med mine egne verdier. Det blir både spennende og krevende å forvalte fellesskapets verdier gjennom en betydelig eiendomsportefølje», sier Frølandshagen og legger til at «selskapet har en unik mulighet og posisjon i Fredrikstad som byutvikler. Gjennom det kommunale eierskapet, sitt formål og ikke minst portefølje – er det skapt gode forutsetninger for utvikling av byen sammen med alle de andre gode aktørene. Jeg gleder meg til å ta fatt på denne oppgaven».

Frølandshagen vil starte i stillingen senest 1. juni i år.

Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.