top

Motiveres av mulighetene

Å få være med og forme stillingen som økonomisjef i et nyopprettet selskap trigget Randi Wiik-Nilsen. Revisoren fra Råde hoppet uti det — og trives som plommen i egget.

-Jeg tenker at jeg har drømmejobben, smiler Randi Wiik-Nilsen.

Som økonomisjef i Isegran Eiendom har hun det øverste ansvaret for økonomien i selskapet. Det er en ansvarsfull jobb, men hun sover godt om natta.

Vi forvalter store verdier, som jo er innbyggernes verdier. Det er et stort ansvar. Vi er et godt team med et solid styre og vi er opptatt av å spille hverandre gode. Selv om vi nå har gjort noen spillerbytter, så har vi bygget opp en solid organisasjon som jeg gleder meg til å være med å utvikle videre, forteller Randi Wiik-Nilsen.

Jobber med mye forskjellig

Randi har jobbet i selskapet siden mai 2020 i stillingen som økonomisjef. På denne tiden har hun fått være med å forme sin egen stilling og det har blitt flere ansvarsområder underveis.

Siden vi er en liten organisasjon så får jeg mulighet til å jobbe med mye forskjellig. Og det er morsomt å jobbe i et selskap det er mye engasjement rundt, sier økonomisjefen.

Randi Wiik-Nilsen vokste opp på et gårdsbruk på Hissingby i Råde. Hun forteller om en trygg oppvekst med nærhet til naturen, men med lang vei til aktiviteter og tilbud. Erfaringen med lange avstander gjør at hun i dag setter stor pris på å bo sentralt. Fordi mannen er sarping, bor familien midt i Sarpsborg sentrum. Men i barne- og ungdomstiden var det Fredrikstad som var byen, og det var der hun gikk på videregående.

– Fredrikstad er en utrolig flott by med et stort utvalg av butikker, restauranter og arrangementer. Jeg får energi hver morgen når jeg går langs elva på vei til kontoret. Så fort sola titter frem så sitter folk og koser seg langs bryggepromenaden. Det blir man i godt humør av, sier hun med et smil.

 

Bærekraftig byutvikling

Å få være med og videreutvikle Fredrikstad-samfunnet, opplever Randi Wiik-Nilsen som meningsfullt. Wiik-Nilsen mener god byutvikling handler om å gjøre byen tilgjengelig for alle. Skape møteplasser hvor folk føler seg trygge og har lyst til å være. Og at man har det man trenger av tilbud og aktiviteter.

Prosjektene våre skal tilføre noe nytt samtidig som vi skal ta vare på historien. Og treffe bredt, slik at folk både vil bo, arbeide her og besøke byen, sier økonomisjefen.

I tillegg til å ha det økonomiske ansvaret er Randi Wiik-Nilsen også bedriftens bærekraftansvarlig. Bærekraft er et omfattende tema, men det handler om tre verdier: Sosiale, miljømessige og økonomiske. Isegran Eiendom har definert at sosiale verdier handler om å utvikle gode nærmiljø for folk, og miljøperspektivet handler om å ta gode miljøvalg hele veien i selskapets prosjekter. Derfor har Isegran Eiendom forpliktet seg til strakstiltakene til Grønn Byggallianse, som blant annet innebærer at selskapet er sertifisert som Miljøfyrtårn. Arbeidet med sertifiseringen har vært en god læringsreise for selskapet og et viktig tiltak er å sette krav til leverandører og samarbeidspartnere. Sunn økonomi må ligge i bunn og er en forutsetning i alle prosjekter.

Bærekraft handler for meg om å skape noe som er varig, med god kvalitet, og vi må veie ulike hensyn mot hverandre. Isegran Eiendom har en vedtatt bærekraftambisjon. Vi skal ta miljø- og samfunnsansvar og generere verdier som kommer innbyggerne i Fredrikstad til gode. Jeg er stolt av å jobbe i et selskap som tar ansvar og har høye ambisjoner, konkluderer Randi Wiik-Nilsen.

På fritiden er familien glad i å dra på tur, både storbyferier og turer til fjells. Her fra Gaustatoppen i fjor sommer.

Kort og godt:

Navn: Randi Wiik-Nilsen

Stilling: Økonomisjef i Isegran Eiendom

Bakgrunn: Siviløkonom fra BI Sandvika, statsautorisert revisor (dep.). Tidligere jobbet med revisjon i ulike bedrifter og som business analyst i Visma

Bor: Midt i Sarpsborg sentrum med Petter og barna Håkon (13) og Henrik (7)

Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.

Feil: Kontaktskjema ikke funnet.