top

På hjemmebane

Tidligere Stjernen-spiller Martin Friis stortrives med å kunne gi noe tilbake til byen i sitt hjerte. Som prosjektsjef i Isegran Eiendom utvikler han verdier til det beste for fellesskapet.

Dersom du kjenner igjen navnet og ansiktet, ser du kanskje for deg en energisk iskriger i rød drakt. Isegran Eiendoms prosjektsjef, Martin Friis, tilbrakte store deler av ungdomstida på isen i Stjernehallen, med 10 sesonger i eliten og deltakelse i OL i Albertville 92 som et av høydepunktene.. Nå er han tilbake på gamle tomter, og patriotismen er den samme. For den tidligere hockey-profilen brenner for byen og folket sitt, og synes det er kjempeinspirerende å få bidra til å gi noe tilbake til byen.

Jeg er veldig Fredrikstad-gutt! Da denne stillingen dukket opp, og jeg så alle mulighetene i de spennende prosjektene som lå der, da var det bare én ting å gjøre: Jeg gikk all in. Å få være med og forme dette selskapet, samt skape noe som kommer alle i byen til gode, det er veldig motiverende, forteller Martin Friis.

Med hjerte for byen

Som prosjektsjef er Martin Friis leder for arbeidet med prosjektene fra A til Å, fra reguleringsprosesser og skisseprosjekter, gjennom byggesak, markedsføring og salgsprosess til bygging, ferdigstillelse og garantiperiode. I skrivende stund leder han et infrastrukturprosjekt på Brønnerødtoppen, der vann, avløp, fiber og annet grunnleggende skal på plass.

Dette må på plass før vi kan starte et svært etterlengtet og etterspurt salg av eneboligtomter. Isegran Eiendom skal skape verdier for kommunen som kommer alle til gode. Det motiverer til å gjøre en god jobb! Vi har utmeislet en visjon som gjenspeiler akkurat dette: «Med hjerte for byen skaper vi verdier». Den er også helt etter mitt hjerte, fastslår Martin Friis.

At det er Isegran Eiendom som utvikler det nye boligprosjektet på tomta der Stjernehallen ligger i dag, er ekstra meningsfylt for hockeyspilleren. Han fastslår at den gamle hallen er grundig på overtid, og håper at de med å utvikle noe fint for byen her, kan skape verdier som kommer til nytte for en ny arena.

Lagarbeid

Friis har tatt med seg en viktig grunnholdning fra hockeyen inn i jobben: Lagånd. Han er kjent som en som ser andre i jobben, og er opptatt av at alle skal føle at de er en del av laget. Skal teamet fungere optimalt, må en spille hverandre gode, la andre spille deg god og være ydmyk. I løpet av et eiendomsprosjekt leder han prosjektgrupper bestående av ingeniører, arkitekter, landskapsarkitekter og andre fagfolk, og han legger vekt på at det skal søkes et eierskap for den enkelte og hvor  alle skal få rom til å yte som beste for teamet og prosjektet.

Selv har han bakgrunn innenfor både bilbransje, eiendomsforvaltning, og entreprenør, før han landet i Isegran, var han avdelingssjef for prosjektlederne i Solon Eiendom.

Kort og godt:

Navn: Martin Friis

Stilling: Prosjektsjef i Isegran Eiendom

Bakgrunn: Hockeyspiller i Stjernen, ulike lederjobber i bil- og eiendomsbransjen

Bor: I Ekevika på Asmaløy med Anita, tre schäfere og en stor katt, har to voksne barn og et barnebarn

Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.