top

Isegran Eiendom samarbeider med Eikelunden Eiendom AS om utvikling av hyttefelt

Eikelunden og Isegran har i dag signert en avtale der Eikelunden nå setter seg i førersetet for utvikling av et flott hyttefelt på Langøya ytterst på Kråkerøy. Avtalen omfattes 47 hyttetomter.

Langøya ligger fritt og fint med kort vei til friområder og skjærgården på tre sider, samtidig som det ikke tar mer enn 5 min med bil fra Kråkerøybrua. Det er også gang- og sykkelvei til Værstetorget med en avstand på ca. 3.5 km

«Eikelunden har spesialisert seg på ulike konsepter knyttet til fritidsmarkedet, og vi gleder oss derfor til å ta fatt på nok et flott hyttefelt i skjærgården, med gang- og sykkelavstand til Fredrikstad sentrum» sier Bjørn Tollefsrud, daglig leder og «landhandler» i Eikelunden Eiendom AS.

Isegran har i sin portefølje en rekke ulike tomter for utvikling og verdioptimalisering. Siden Isegran for tiden har redusert bemanning, har vi kommet til at forpliktende samarbeid med andre profesjonelle aktører kan være en riktig vei å gå for enkelte av eiendommene.

«Vi har latt oss imponere av konseptutviklingen til Eikelunden», sier Thor Olaf Askjer, konstituert daglig leder i Isegran Eiendom AS. «Vi ser derfor frem til å gjøre nødvendige avklaringer mot Fredrikstad kommune før Eikelunden videre tar det fulle ansvaret for utbyggingen», fortsetter Askjer i en kommentar.

Kontaktpersoner:

Bjørn Tollefsrud – 90753190
Thor Olaf Askjer – 93442518

Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.

Feil: Kontaktskjema ikke funnet.