top

Hva skjer på Brønnerødtoppen?

De som har vært i området de siste ukene har kanskje sett at det er aktivitet der. Det pågår nå arkeologiske utgravinger på tre områder som følge av rekkefølgekrav i reguleringsplanen. Arkeologene har estimert at de sluttfører utgravingene innen 1. november.

Vi hadde nylig oppstartsmøte med arkitekt, megler og markedsbyrå og har startet arbeidet med å kartlegge hva slags type boliger som skal bygges hvor, hensyntatt terreng og etterspørsel fra markedet.

Brønnerødtoppen er et flott vestvendt og solrikt område som legger til rette for varierte boligtyper med gode kvaliteter både i selve boligen, men også i uteområdene og nærmiljøet for øvrig. Vi ser virkelig frem til å arbeide med dette prosjektet! Gjermund Wibe, Sivilarkitekt MNAL, DARK Fredrikstad AS

Møller & Partners er valgt som megler

Møller & Partners, Fredrikstad er valgt som megler for prosjektet på Brønnerødtoppen. Meglerkontoret er det eldste meglerhuset i Fredrikstad.

Dette gleder vi oss til! Et prosjekt med selvbyggertomter og gode kvaliteter utenfor sentrumskjernen er det mange som har ventet på. Variasjonen mellom tomter, småhusbebyggelse og leiligheter legger til rette for at det skal finnes et tilbud om å bo sentralt men nært marka uansett livssituasjon. Dag Thomas Svendsen hos Møllers & Partners, Fredrikstad.

Ta gjerne en tur innom Møller & Partner sitt kontor som ligger rett ved gangbrua på Værste-siden, Gamle Beddingvei 27, 1671 Kråkerøy. De kan også kontaktes på epost eller telefon dersom du har spørsmål eller ønsker å sette deg opp på interessentliste.

Dag Thomas Svendsen
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
dag.thomas@mollerpartners.no
Tlf 69 36 70 70

Henriette Knold Andersen
Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF
henriette@mollerpartners.no
Tlf 466 35 292

Meld din interesse her

Registrer dine opplysninger her.

    Where to find us

    Chapel

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.

    Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.