top

Brønnerødtoppen – et etterlengtet boligområde

Er du og familien på jakt etter eneboligtomt i Fredrikstad? Ikke fortvil, nå jobber vi på spreng med Brønnerødtoppen, et splitter nytt boligområde med tomter og boliger av alle slag.

Det bygges mye nytt og flott i Fredrikstad for tiden, men det aller meste som lanseres, er nye leilighetsprosjekter. For familier på jakt etter drømmetomta er det forsvinnende lite å finne. Derfor er Isegran Eiendom stolte og glade over å kunne presentere Brønnerødtoppen, et variert og spennende boligområde med sykkelavstand til sentrum.

Brønnerødtoppen er et helt unikt prosjekt i Fredrikstad-markedet. Her vil det bli til sammen cirka 300 boliger, fordelt på eneboliger, småhus, rekkehus og blokker. Det vil være attraktivt for mange ulike kjøpergrupper, men særlig barnefamiliene har noe å se fram til. Og mange er allerede frampå for å sikre seg tomter, det ringer folk og spør hver eneste uke, forteller Arild Mortensen, administrerende direktør i Isegran Eiendom.

Folk må imidlertid smøre seg med tålmodighet litt til, for før boligtomtene er klare for salg, må det bygges infrastruktur i området. Isegran Eiendom har en ambisjon om å komme i gang med dette i løpet av 2020. Deretter legges eneboligtomtene ut for salg. De øvrige boligene bygger vi ut selv eller i partnerskap med andre aktører. Planene er cirka 250 enheter fordelt på rekkehus, småhus og blokker, og sannsynligvis 52 eneboligtomter Og beliggenheten er helt ideell:

I Brønnerødtoppen vil du bo tett innpå marka, lysløypene og skianlegget på Veum. Området ligger nært Ambjørnrød med barnehage og skole, og det skal bygges dagligvarebutikk ved avkjøringen til Veum. Det er også fin sykkelavstand til sentrum herfra. Brønnerødtoppen blir et sted der folk i alle aldre vil trives, sier Arild Mortensen.

   Where to find us

   Chapel

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.

   Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.